Reviews van gasten die ons museum al bezochten

17 mei 2024

De bezoekersstroom komt op gang. En we hebben zelfs al een aantal mooie reviews mogen ontvangen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Sylvia gaf ons vier sterren en schreef:
“Vriendelijk personeel en de plek is prachtig verbouwd, geopend sinds medio april 2024. Interessante tentoonstelling over Frederik Hendrik en de rol van water in ‘s-Hertogenbosch, alleen niet erg groot. Geschikt dus voor een kort museumbezoek met gezellig een Bossche bol eten op de mooie binnenplaats. Wie met de auto komt, kan voor de deur parkeren. Ook leuk om te combineren met een rondvaart, zoals wij gedaan hebben.”

Henk gaf ons vijf sterren en schreef:
“Verrassend leuke rustige plek tegen het centrum van Den Bosch. Het is een historisch binnenplaatsje bij het museum het Kruithuis. Erg leuke attentie bediening. Heerlijk geluncht in het zonnetje en weg van de drukte. Aanrader!”

Ernst gaf ons vijf sterren en schreef:
“Uitgebreide en informatieve expositie over het beleg van Den Bosch in 1629. Fijn terras op de binnenplaats.”

Ben je na het lezen van deze reviews ook benieuwd naar de verhalen van Museum Kruithuis? Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 tot 17:00 uur. Tickets kun je van tevoren bestellen op museumkruithuis.nl/tickets of gewoon aan de balie bij de entree van het museum. 

Ben je al geweest en wil je voor ons een review achterlaten? Daarmee worden we weer beter gevonden door anderen: Reviews op Google