Contact &
Route

Heb je vragen of opmerkingen over je bezoek aan Museum Kruithuis of over tickets? Neem dan even contact met ons op. Dat kan via het formulier, e-mail of telefoon.

Het Museum Kruithuis in centrum ’s-Hertogenbosch, is dé plek waar verhalen tot leven komen. Laat je meeslepen door de historie in al haar facetten. Organiseer een bedrijfsuitje met een rijkelijke lunch, een schooluitje, kom langs met vrienden en geniet van ons Grand Café 1629 met heerlijk terras. We zien je graag verschijnen!

Contactgegevens

E-mail: algemeen@museumkruithuis.nl
Telefoon: (073) 612 40 06

Adres:
Museum Kruithuis
Citadellaan 7
5211 XA ’s-Hertogenbosch

Kamer van Koophandel (KvK): 90339266
BTW-nummer: NL8652 82 857 B01

Waar staat het Museum Kruithuis

Adres:
Museum Kruithuis
Citadellaan 7
5211 XA ’s-Hertogenbosch

Parkeren

Openbaar vervoer

Hop on Hop off bus

Neem contact me me op

Veelgestelde vragen

Waar kan ik tickets reserveren?

Tickets zijn online te reserveren via de bovenstaande ticketmodule. Je kunt je tickets ook op de dag zelf bij de entreebalie kopen. Al onze tickets zijn inclusief transactiekosten en BTW. 

Museum Kruithuis is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Houd voor een complete beleving tijdens het museumbezoek rekening met een duur van ongeveer een uur. Tijdens de openingstijden kun je altijd binnenlopen en kijken of er tickets beschikbaar zijn. Wil je zeker zijn van tickets op een bepaalde dag, reserveer ze dan van tevoren via deze website.

Op dit moment is Museum Kruithuis in het proces van de museumregistratie. Na opening hopen we snel groen licht te krijgen en daarmee de museumkaart te kunnen hanteren bij de ticketverkoop. Tot die tijd krijg je op vertoon van je museumkaart € 3,50 korting en kost je ticket slechts € 10,00 per persoon met museumkaart.

Dichtbij Museum Kruithuis vind je parkeergarage Arena. Ook in de buurt aan de Van den Weeghensingel is het betaald parkeren. We hebben in ’s-Hertogenbosch drie transferia waar je kunt parkeren voor een vast bedrag en met je parkeerticket tot vier personen gratis met de bus naar het centrum reizen. Het centrum heeft acht parkeergarages. Voor meer informatie kijk op www.s-hertogenbosch.nl/parkeren.

Je kunt je tickets omboeken via het Reserveringsbureau 0900 – 20 20 178.  Per ticket brengen we € 1,00 transactiekosten in rekening. 

Het Museum Kruithuis aan de Citadellaan 7 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op een kwartier lopen van het centraal station en er zijn bushaltes aan de Zuid-Willemsvaart en Orthenseweg.

Via www.ov9292.nl kun je de reis plannen.