Vergaderen in een museum

Vergadering, seminar, productpresentatie, teambuilding of uitgebreid vergaderarrangement? Onze sfeervolle zalen in het Kruithuis zijn daarvoor zeer geschikt en voorzien van klimaatbeheersing, beamer, projectiescherm en gratis high speed draadloos internet.

Wij organiseren jouw hele dag met als klapstuk een bezoek aan het museum. Een bijzondere beleving naar het verleden, waarbij je even uit de vergadering stapt en op ontdekkingsreis gaat naar het verleden ten tijde van het Beleg van 1629 in de Tachtigjarige oorlog. Kijk bij Tarieven voor de verschillende mogelijkheden. 

Voor meer informatie en boekingen neem contact op via het contactformulier. Klik hieronder op de link ‘formulier’. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

In het opmerkingenveld kun je alvast jouw wensen omschrijven, zoals de beoogde datum, aantal mensen en duur van de bijeenkomst.

Liever persoonlijk contact? Bel met Museum Kruithuis, Hanneke Majoor, op telefoonnummer 073 – 612 40 06. Of stuur een e-mail met jouw vraag en wensen naar reserveringen@museumkruithuis.nl

Tarieven zalen en arrangementen

Vergaderarrangement met catering

Onderstaande prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. Voor alle reserveringen geldt dat we in overleg met elkaar een arrangement op maat samenstellen. Voor grote groepen werken we samen met diverse externe cateraars, waardoor prijzen kunnen afwijken van onderstaande. Voor meer informatie neem contact op met Hanneke Majoor via reserveringen@museumkruithuis.nl of bel naar 073 – 6124006 (bereikbaar tijdens openingstijden van het museum 10:00 – 17:00 uur).