Museumbezoek met Kruithuis Vaarroute

Museumbezoek inclusief varen € 23,50 p.p.

Deze vaarroute is gecombineerd met een bezoek aan het Museum Kruithuis. Hier gaat jouw buitengewone ontdekkingsreis verder. Een verrassende beleving bomvol verhalen door Museum Kruithuis in hartje ’s-Hertogenbosch! We dompelen je onder in een meeslepend avontuur van tastbare gebeurtenissen en persoonlijke verhalen uit de Tachtigjarige oorlog.

Van 16 april tot 31 oktober

Een nieuwe vaarroute bij Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch is de Museum Kruithuis Vaarroute. Klik hier op meer informatie en lees verder over de vaarroute en arrangementen.

Vaar mee en luister onderweg naar een goed verhaal over het handelsverleden en de vestingwerken van de stad. Bij Museum Kruithuis stapt u uit om vervolgens een reis terug in de tijd te maken tijdens een verrassende tour door Museum Kruithuis.

Van de Dommel naar Zuid-Willemsvaart

Gedurende 45 minuten vaart u met een ervaren schippergids van Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch stroomopwaarts over de Dommel tot aan het prachtige Vughtereiland. Hier zie je de vistrap, een ecologische verbinding tussen de Maas en het Dommeldal. Beleef de rijke handelsgeschiedenis van onze stad aan boord van een comfortabele fluisterboot tijdens een vaartocht buiten de vestingmuren. Met een goed verhaal over de groei en bloei van de stad, over gildes, handel, de strijd om de stad en over de tijd dat ’s-Hertogenbosch de op één na grootste stad van het land was. Ondertussen zie je de vestingwerken, de oude stadsmuren, de bolwerken, de kloosters en de Citadel langs je heen glijden…

Grand Café 1629 - arrangementen

Maak van je museumbezoek een compleet DagjeDenBosch met onze arrangementen om 11:00 uur en 12:15 uur. Varen inclusief museumbezoek, koffie/thee met kruitkoek en/of een Kruithuis-lunch.

Kruithuis Compleet arrangement € 43,50 p.p.* om 11:00 uur

11.00u Opstappen Bolwerk

11.45u Koffie/thee met Kruitkoek in het Kruithuis

12.15u Museumbezoek

13.45u Lunch Kruithuis

* Je hoeft niet apart tickets voor het varen te reserveren. Dit is een totaalprijs.

Kruithuis Luncharrangement € 38,50 p.p.* om 12:15 uur

12.15u Opstappen Bolwerk

13.10u Lunch Kruithuis

13.55u Museumbezoek

* Je hoeft niet apart tickets voor het varen te reserveren. Dit is een totaalprijs.