Cor Unum maakt servies voor Grand Café 1629

5 februari 2024

Grand Café 1629 is het museumcafé van Museum Kruithuis. Aan het eind van je tentoonstellingsbezoek strijk je hier neer voor lekker kopje koffie of thee met een stuk kruitkoek. Of je neemt een lichte lunch met een kopje soep met toast. Je lunch of gebak serveren we op servies van Cor Unum.

Voor het cafe van Museum Kruithuis gingen we op zoek naar mooi servies dat past bij het gebouw en natuurlijk het liefst in samenwerking met een bedrijf dat ook uit ‘s-Hertogenbosch komt. 

Het Reglazed servies van Charlotte Landsheer is gepersonaliseerd met het beeldmerk van het logo van Museum Kruithuis. We serveren met trots je gebakje, soep of lunchgerecht op dit serviesgoed.

De foto’s geven een inkijkje in het proces dat een bord of kom doorloopt voordat het mooi voorzien van een glazuurlaag bij het Museum wordt afgeleverd.

Lees meer over het keramisch atelier Cor Unum dat al meer dan 70 jaar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers vervaardigt. www.cor-unum.com